Download Lagu Kalung Emas Didi Kempot untuk 'Sobat Ambyar', Beserta Lirik Bahasa Indonesia

Lirik lagu Kalung Emas milik Didi Kempot yang bertema patah hati. Didi Kempot mendapatkan julukan 'Godfather of Broken Heart'.


Download Lagu Kalung Emas Didi Kempot untuk 'Sobat Ambyar', Beserta Lirik Bahasa Indonesia
instagram/didikempot_official
Didi Kempot dijuluki Bapak Patah Hati Nasional. 


Lirik lagu Kalung Emas milik Didi Kempot yang bertema patah hati. Didi Kempot mendapatkan julukan 'Godfather of Broken Heart'.

Kebangeten opo salahku iki

Opo dosaku iki

Baca: Download MP3 dan Lirik Lagu Cinta Karena Cinta Judika, Ost Sinetron Cinta Karena Cinta

Kalung emas ku mbiyen tak tuku

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo sliramu

Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro

Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki





Halaman
1234
Penulis: Nur Afitria Cika Handayani
Editor: Putradi Pamungkas






KOMENTAR

ARTIKEL TERKINI

Artikel POPULER

© 2020 tribunnnewswiki.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved